سفارش تبلیغ
صبا ویژن
شیمی آلی وآزمایشگاه

اگر از خدا چنانکه باید می ترسیدید، به دانشی بی نادانی دست می یافتید و اگر خدا را چنانکه باید می شناختید، با دعایتان کوهها از میان می رفتند . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]

نوشته شده توسط:   اکبر  

شناسایی گروههای عاملی شنبه 86 دی 1  12:42 عصر

شناسایی گروههای عاملی 

در شناسایی یک جسم مجهول پس از تجزیه و تعیین خواص فیزیکی آن با توجه به نتایج حاصله باید آزمایشات شناسایی گروههای عاملی را روی نمونه انجام داد. مثلا اگر در تجزیه عنصری نمونه وجود O اثبات شده، حال این مسئله پیش می آید که اکسیژن ممکن است به صورت گروه –C=O یا –OH یا C–O–C و یا غیره باشد. بنابر این یک سری آزمایشات برای تشخیص گروه عاملی نمونه لازم است. نکته ای که معمولا باید به آن توجه کرد این است که چنانچه در انجام آزمایشات برای حل کردن نمونه از یک حلال استفاده نمودید برای اطمینان خاطر برای اینکه حتما بدانید که حلال با معرف وارد واکنش نشده، یک شاهد تهیه کنید. بدین ترتیب که در یک لوله مقداری حلال ریخته و به همان اندازه معرفی اضافه کنید که به محلول شامل حلال و نمونه مورد نظر اضافه نموده اید و دو لوله را با یکدیگر مقایسه کنید.

پس از انجام آزمایشهای شناسایی گروه عاملی و مشخص شدن عامل یا عوامل موجود در ترکیب مورد نظر جهت شناسایی دقیق و کامل جسم مورد آزمایش، باید به روشهای تعیین شده، از آن مشتق جامدی تهیه نمود و پس از خالص نمودن آن توسط عمل تبلور مجدد و خشک نمودن آن، نقطه ذوب جسم خالص و خشک را تعیین و با توجه به سایر نتایج آزمایشات فیزیکی و شیمیایی که در مورد جسم انجام گرفته و با استفاده از جداول مربوطه در هندبوک، جسم مجهول را شناسایی نمایید.


نظرات شما ()


شنبه 103 اردیبهشت 15

امروز:   4   بازدید

دیروز:      بازدید

فهرست

[خـانه]

[ RSS ]

[شناسنامه]

[پست الکترونیــک]

[ورود به بخش مدیریت]

پیوندهای روزانه

سایت خبری نمایشگاه [101]
دانلود تمامی موارد موبایل [127]
امید [117]
آزمایشگاه شیمی آلی [734]
[آرشیو(4)]

آشنایی با من

شیمی آلی وآزمایشگاه

لوگوی خودم

شیمی آلی وآزمایشگاه

اوقات شرعی

لوگوی دوستان


لینک دوستان

اموزش . ترفند . مقاله . نرم افزار

آوای آشنا

آرشیو

شیمی آلی[12] .

آرشیو

شیمی آلی

اشتراک

 

طراح قالب

www.parsiblog.com

تعداد   131862   بازدید